1985 – 8(1)

7 jaar lang geleid door oprichter Jean C. Baudet, Technologie wordt voortaan uitgegeven onder de verantwoordelijkheid van Hosam Elkhadem.

Het AIIBR en het Belgisch Comité voor de Geschiedenis van de Wetenschappen zijn blij met de steun van de medewerkers en lezers van Technologie bedanken hen tijdens deze zevenjarige termijn bij voorbaat voor hun vertrouwen in dit nieuwe begin.

Wat er ook met je gebeurde, Jean C. Baudet was er al Technologie u hebt al met Hosam Elkhadem gesproken.

Van AIIBR tot het Belgisch Comité voor de Geschiedenis der Wetenschappen zijn de medewerkers en lezers van Technologie Houd er rekening mee dat u moet wachten op de volgende keer, en dan moet u wachten tot u het keer op keer omdraait.

Gedurende zeven jaar bewerkt door de oprichter Jean C. Baudet, Technologie zal voortaan onder de verantwoordelijkheid van Hosam Elkhadem worden geplaatst.

Het AIIBR en het Belgisch Comité voor de Geschiedenis van de Wetenschappen willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om de steun van de medewerkers en de lezers te erkennen Technologie en bedank hen bij voorbaat, ter gelegenheid van dit nieuwe vertrek, voor hun voortdurende vertrouwen.

SAMENVATTING INHOUD INHOUD

Dagboek

MH Marganne. – Geneeskunde en artsen in het Grieks-Romeinse Egypte.

A. Linters. – Industrieel erfgoed in Limburg.

Diversen

Recensies

Zoek op de site

Zoekopdracht