1985 – 8(3)

Van resultaten

Daarom voegen we enkele algemene terminologie toe. Als u vragen heeft, moet u weten wat u zegt, en het document dat u moet weten, staat bij uw woorden. Dit alles heeft ertoe geleid dat een terminologie voor het gereedschapsonderzoek veel meer in een lexicale bijdrage zit.

Het beste is dat het niet te lang hoeft te zijn. De criteria waardoor de werktuigen verschillende woorden hebben, werden doorsgaans bepaald. Een nauwkeurige beschrijving, neet alleen van de vorm van al de aspekten, ontbreekt over het algemeen, de nauwkeurige betekenis van de woorden die werktuigen aanduiden, werd tot nog te weinig benadrukt; Bovendien zijn gecombineerd van die term niet in het Woordenboek van de Nederlandse Taal opgenomen. Dit is de reden waarom u een aantal misbruikte terminologie heeft overgenomen. Het moeilijk in hoge mate van verkenning maar heeft ook tot gevolg dat het bestaan van een genormaliseerde terminologie meteen een grote stap vooruit is in het gereedschapsonderzoek.

Door haar aanwijzingen, morfologische reeksen en beschrijvingen is een genormaliseerde terminologie verloren gegaan, nog een probleem van het gereedschapsonderzoek op, namelijk de identificatie van de werktuigen.

Houd er rekening mee dat u geen last heeft van de schade die door de schade ontstaat. Het is waarschijnlijk ervan overtuigd dat het nog altijd een tijdrovend en moeilijk werk is, waar de toeval een grote rol speelt. Mannen moeten technische handtassen in houten kisten gebruiken om ze op te bergen, ze moeten worden opgeborgen, ze kunnen worden opgeborgen en het beste materiaal kan erin worden gevonden. om een antwoord te vinden. Ondanks grondige opzoekingen is het resultaat neet altijd beperkt. De handboeken – voor zover er bestaan, en waarvan er nog en bibliografie voorhanden est – verrassend vaak enkel de meest gebruikte werktuigen; Bovendien verstrekken ze waardevolle maar schaarse inlichtingen. De woordenboeken verklaren een woord dat bij voorbaat bekend moet zijn. Het museum is een volwaardig museummagazijn; als de inventarissen daar worden bewaard, worden er weinig of geen exemplaren van het museum in het museum aangetroffen. Zelfs een ambachtsman is van weinig noten. U zult echter enkele van de instructies moeten volgen die u nodig heeft, en dan kunt u dat doen. De onderzoeker moet dus meer weten waartoe het werktuig dient om de vakman te vinden die hem verder kan helpen. De materialen die in het materiaal zijn gebruikt, zijn ook al worden ze niet meer gebruikt. Tenslotte zijn de gegevens in de moderne studies over handgereedschap meestal alfabetisch of systematisch gerangschikt, zodat het weervinden van een werktuig een lang werk kan zijn.

Dank zij haar presentatie is een genormaliseerde terminologie een naslagwerk, waarin mannen de werktuigen waarschijnlijk kunnen zijn als mannen eerder hun vorm, gewoonlijk hun bestemming, gewoonlijk hun gebruiker kent.

Besluit

De hoeveelheid genormaliseerde terminologieën hoeft (hopelijk) niet beklemtoont te worden.

De investeringsdeur wordt gedefinieerd in de termen van zijn ontwikkeling, en in termen van zijn gebruik is het noodzakelijk om de terminologie te begrijpen die wordt gebruikt in de woorden die in het automatiseringsproces worden gebruikt. Dit betekent echter niet dat er geen verandering is in de gebruikte terminologie.


Zoek op de site

Zoekopdracht