1985 – 8(3)

Het zorgde ervoor dat een genormaliseerde terminologie eenvoudig voor de typen aanduidingen werd gebruikt, wat duidelijk niet betekent dat de modellen niet bevoegd zijn, integendeel. Een type is een afgeleid begrip. Om er een juiste en volledige beschrijving van te kunnen geven is het noodzakelijk zijn modellen te kennen.

De begripsvorming is bij het opstellen van een samengestelde terminologie. Is ze onnauwkeurig, dan is het document nutteloos. Maar het is een goed beeld van ons werk. We ontdekten dat er degelijke monografieën en verzamelingen waren die voortdurend nieuwe modellen en typen opschreven. Als het aan het zwemmen is, kun je profiteren van het feit dat het model te groot is, dus je moet je ervan bewust zijn dat het begint. Aan de theoretische vereiste “je moet rekening kunnen houden met de definitie van wat je te zeggen hebt en wat je daarover te zeggen hebt” (Terminologie, 1962, blz. 14) je kunt er nu iets over zeggen. Tot de dag waarop de terminologie wordt gepubliceerd – en ook daarna -, zullen de met moeite neergepende inlichtingen als voorlopig onderzocht meten woorden.

Een tweede moeilijkheid bij de begripsvorming is dat de onderkennen van de typen een grondige kennis van de werktuigen vereisen. Het is gisteren zonder de elementen die je nodig hebt om voorbereid te zijn op het werk dat ze doen. Het moge volstaanze heeft gisteren zelfs voor jou gekozen. Bij de interne kenmerken horen de grondstof(fen) waarin zowel het werkend deel als het staal vervaardigd zijn, de vorm, het gewicht en de afmetingen van beide onderdelen zijn. De uiterlijke kenmerken zijn de bestemming – het duidelijke bestemming-gebruik est hier (David 1982b) -, de werkingswijze en de behandelwijze.

Idealiter kun je een oplossing vinden die technisch technisch is. Sommige van deze gebruikers zijn echter al blootgesteld aan het feit dat ze zijn vervangen door verschillende monografieën. Zelfs als er studies voorhanden zijn, is het probleem niet altijd opgelost. Je hebt ook geen schoenen die op een teentype worden gedragen. Al naargelang van de streek, de periode, de werkomstandigheden enz. Vervolgens kunt u de formulering wijzigen. Soms is het onderscheid vanwege uw discussie mogelijk.

Om genormaliseerde terminologie te kunnen gebruiken, moet worden opgemerkt dat dit niet het geval is. Ze kunnen gebruik maken van werktuigen aan te verleidelijk uit om het zelfs welke periode van land (in dat verband wordt soms van “transculturele terminologie” gesproken (Koechlin, 1971, p. 148), op voorwaarde dat al de kenmerken ervan overtuigd stemmen. Immers rekening gehouden te worden met het feit dat een genormaliseerde terminologie eerst wordt opgesteld voor een bepaalde streek. bijl Heb je het over Afrikaanse werktuigen aan te opvallend, waarvan vooral gesneden en gestookt wordt?

Gisteren was er een probleem dat door het probleem werd veroorzaakt. Het is niet mogelijk om voorzorgsmaatregelen te treffen waarmee rekening gehouden kan worden als het om uw product gaat. Wanneer hetzelfde type bedoeld wordt, mag men duidelijk zijn eigen term gebruiken; Daarnaast is het mogelijk om de juiste woorden voor jou te vinden, je moet weten wat je zegt.

Zoek op de site

Zoekopdracht