1987 – 10(2/3/4)

BRIEF AAN DE LEZER

Beste lezer,

Het is u wellicht opgevallen bij het lezen van de voorpagina's dat de verantwoordelijkheden van degenen die verantwoordelijk zijn voor de publicatie van het Technologia-magazine, opnieuw zijn ingedeeld. Het team, met als hoofdredacteur Hosam Elkhadem van het Nationaal Centrum voor de Geschiedenis van de Wetenschappen, Brussel, en als plaatsvervangend redacteur Johan David, directeur van het Museum voor de Oudere Technieken, Grimbergen, omringd door toegewijde en gekwalificeerde medewerkers, een eminente lezer van de commissie, heeft de ambitie om van het tijdschrift een bron van wetenschappelijke informatie van hoog niveau en een verzameling originele artikelen op zowel het gebied van geschiedenis als technologie te maken. Wij hopen dat Technologia de honger van de ingenieur naar wetenschappelijke en technische cultuur zal bevredigen en een vruchtbare bodem zal bereiden voor de bloei van creativiteit, een essentiële kwaliteit voor de ingenieurs van morgen.
Sinds begin 1987 hebben administratieve problemen de oplage en distributie van het tijdschrift verstoord. De gereorganiseerde redactie stelt lezers en abonnees gerust door haar zorg te bevestigen om verloren tijd in te halen en mislukkingen en vertragingen bij de uitzendingen te compenseren.

Aarzel niet, beste lezer, om ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van eventuele mislukkingen bij de verspreiding van het tijdschrift en om ons uw opmerkingen te sturen door contact op te nemen met de managers van Technologia. Let op de nieuwe adressen op het voorblad.

Schrijven

Zoek op de site

Zoekopdracht