1978 – nr. 1 – maart

Bij Koninklijk Besluit van 10 april 1954 werd het BIN vertegenwoordigd een collectief merk van gelijkwaardigheid met zijn normen in te voeren. Het BENOR-merk werd gelijktijdig internationaal geregistreerd. Het wordt beheerder door het Comité voor het merk dat is opgericht in de schoot van het BIN.
In dit land kun je profiteren van het feit dat het mogelijk is om een aantal van de volgende artikelen te gebruiken:
– indian er in zijn land bestaat een effectieve wederkerigheid ten gunste van de in België
gevestigde vestigingen. Dit Indiase land ligt in een ander land en is de bestseller, naar analogie met BENOR worden de producten van Belgische producten momenteel in België verkocht.
– Indiase hij in België en dit is de eerste keer dat de beslissing wordt genomen door het Comité voor het merk en die ten opzichte van dit laatste solidair verantwoordelijk is.
Wanneer de elektrische technologie door CEBEC wordt gebruikt, is het de Belgische elektrische commissie (BEC) die verantwoordelijk is voor de elektronische controle ervan en onderworpen is aan strikte technologische controles, wat betekent dat het centrale laboratorium van het elektrische laboratorium van het BEC verantwoordelijk is voor de werking ervan. Op de productspecificaties zijn de BEC-specificaties van toepassing.
De merken “CEBEC” en “BENOR” werden samengekoppeld.

De datum van inschrijving werd bekend gemaakt op 30 juli 1976, toen de inschrijving van de BIN-deur werd geopend en de norm klopt.
Op deze plaatsen is dit artikel specifiek gericht op de staat van het publiek en van degenen die het recht op het recht van de persoon hebben gepubliceerd, van de particulier en van de buitenlanders die het recht hebben om de BIN-standaard te gebruiken.
In dit opzicht is het te danken aan de Belgische normen toe passen, u meer dat het levert van het bewijs dat men de normen heeft gevolgd een gunstig effect heeft bij betwistingen en in gerechtszaken.
De normen worden ook geciteerd als regels van goed vakmanschap in bestekken en contractuele overeenkomsten en worden zelfs bepaald als de voorwaarden volgens de welke werken uitgevoerd worden om het materieel te worden geleverd.
Op basis van de natte datum van 14 juli 1976 wordt de overheid overbelast door de operatie, levering in onderhoud, werden zo geen uitvoeringsmodaliteiten uitgewerkt waarin de normalisatie een grote rol kan spelen.
Daarom werd op 22 april 1977 aangekondigd dat het werd overschreven door artikel 2:
Kunst. 2. – De voorwaarden betreffende de gunning en de uitvoering van overheidsopdrachten worden nader bepaald door:
1° van algemene aannemingsvoorwaarden, vastgelegd bij besluit van de Eerste Minister;
2° van bestekken of bescheiden die ze vervangen;
3° het enige dat u hoeft te weten, is wat u wilt weten.
Onder 3° worden de typebestekken bedoeld, de omzendbrieven met algemene strekking en de gehomologeerde de geregistreerde normen (koninklijk besluit van 30 juli 1976, Belgisch staatsblad van 10 september 1976), mogen die allemaal in het contract worden opgenomen door eenvoudige verwijzing naar hun kenmerk.
Het ministerie werd aangekondigd op 10 augustus 1977, met uitgebreide informatie over het onderwerp overheid die door de regering is overschreven, maar er moet worden opgemerkt dat er al enkele voorschriften zijn in artikel 12 van de volgende:
“Het bestuur is gerechtvaardigd de technische keuring in zijn geheel de voor een gedeelte niet te componenten (voorafgaande de a posteriori) indian de annemer kan aantonen dat de producten die hij zal verwerken, geschikt de algemene aannemingsvoorwaarden en/of de bestekbepalingen, tijdens hun fabricage door een onpartijdige instelling werden gecontroleerd”.
In dit artikel lees je de artikelen van BENOR in CEBEC waarin gelijkheid is voldaan aan de nationale normen en een grote rol begint te spelen.
Het was in 1977 dat het nieuwe genoom werd geïnitieerd en dat dezelfde werkzaamheden plaatsvonden. Dit is de door u gegeven naam: “Organisatie voor de controle van bouwprojecten” die deelname omvat aan de staat, de ijzer- en staalindustrie, handelsbedrijven, fabrikanten en atelierbureaus.
Genoemd organisme heeft bevoegdheden gekregen om als sectororganisme het Benor-merk op het gebied van het krachtigbetonstaal te beheren en te gebruiken ervan te laten. Aldus krijgt de geverifieerde controle de gelegenheid de vereiste keuring van versterktbetonstaal te vervangen door het BENOR-merk.

Zoek op de site

Zoekopdracht